Støt som virksomhed

Der er børn, der dør af kræft og som har skader efter behandlingen.

Vi har derfor brug for al den hjælp, som vi kan få.

     Støt nu     

Hvad kan I støtte?

Som virksomhed kan I gøre en forskel for børn med kræft – på den måde, der passer bedst til jer.

I kan støtte:

  • Særlige indsatsområder
  • Børnecancerfondens generelle formål
  • Fondens arbejde fast eller i forbindelse med et særligt arrangement

Når man støtter fondens generelle formål, vælger Børnecancerfonden selv, hvor pengene gør mest gavn ift. fondens formål – forskning, ikke-videnskabelige projekter, oplysning og direkte støtte. Længere nede på siden finder I en oversigt over forskellige måder hvorpå, I kan støtte Børnecancerfonden.

Læs mere om at blive virksomhedsdonor

Se alle samarbejdspartnere

Virksomhedsdonor

Det gør en forskel for både jeres medarbejdere og kunder, at I som virksomhed tager et socialt ansvar og støtter børn med kræft og deres familier.

Der er mange måder at hjælpe på. Få overblik over de muligheder som ligger i en aftale med Børnecancerfonden og kontakt os meget gerne til en snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Læs mere

Virksomhedsdonorer støtter årligt med 10.000 kroner eller mere. Børnecancerfonden indberetter beløbet til SKAT, hvis virksomheden opgiver sit CVR-nummer og ønsker fradrag for beløbet. Virksomhedsdonorer kan rekvirere Børnecancerfondens støttebanner til brug på virksomhedens hjemmeside. Støttebanneret fås også i tryk-kvalitet.

Bliv donor

Det støtter I

Børnecancerfonden er en privat fond og den danske enkeltorganisation, der støtter mest forskning i børnekræft. Vi er 100 pct. afhængige af donationer, og for hver 100 kr. I donerer, går 95 kr. til forskning, oplysning samt børnene og deres familier.

30417_forskning

30417_familie_gaver

30417_sygeplejerske_viden

Forskning

Børnecancerfonden arbejder for, at alle danske børn overlever kræft til et godt liv uden mén. Det kræver konstant forbedring af børnenes behandling, og derfor er 51,2 pct. af fondens uddeling øremærket til forskning i behandling af børnekræft. Vi ved stadig ikke, hvorfor børn får kræft, men i løbet af de sidste 25 år er overlevelsesraten steget med knap 25 pct. – primært pga. af investeringer i forskning, hvor Børnecancerfonden de sidste 5 år har uddelt 170 millioner kroner til forskning.

Støtte til familierne

Når et barn er i behandling for kræft, er hele familien sat under pres. Derfor har fonden en lang række tilbud til familierne, der støtter dem og giver et tiltrængt afbræk fra en hverdag med sygdom, bl.a. forkælelseslegater til alle børn med kræft, rekreationsophold, udlån af feriehuse samt årlige arrangementer.

Oplysning

Når et barn får kræft, står familien pludselig i en ukendt virkelighed. Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt, at familie og pårørende får den rette information. Børnecancerfonden arbejder derfor tæt sammen med børnekræftafdelingerne om at oplyse om kræft hos børn gennem sygdomsfoldere, bøger, udstillinger og fondens elektroniske vidensbase om børnekræft.

Andre muligheder for at støtte

Børnecancerfonden er afhængig af den støtte, vi modtager fra bl.a. privatpersoner og virksomheder, og der er mange måder, I kan støtte på.


Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om at støtte Børnecancerfonden?
Så kontakt os via formularen. VI besvarer alle henvendelser indenfor 1-3 hverdage.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling