Start din egen indsamling

Opret en privat indsamling og støt kræftsyge børn med hjælp fra dit netværk.

     Start her     

Hvad er en privat indsamling?

Private indsamlinger oprettes på vores indsamlingsplatform og kan deles via fx Facebook med familie, venner og kollegaer. I stedet for blot at give en enkelt donation kan du med en indsamling derfor øge dit bidrag mange gange og dermed gøre en meget større forskel for børn med kræft.

Mange opretter en indsamling i forbindelse med en særlig begivenhed – fx en fødselsdag, en sportslig udfordring eller et arrangement. Eller blot fordi de gerne vil støtte kræftsyge børn og deres familier.

Hvis du har en idé til en indsamling, et arrangement eller et andet støtteinitiativ, så send os gerne en mail, hvor du beskriver idéen, på hyn@boernecancerfonden.dk

Se alle igangværende indsamlinger

Gode tips til indsamling

Din indsamling skal gerne blive en god oplevelse. Vi har derfor samlet en række gode råd til at opnå et godt indsamlings resultat:

  • Upload et billede eller en video, fx af dig selv – det vækker følelser og gør din indsats personlig.

 

  • Fortæl din egen historie – hvorfor er det vigtigt for dig at samle ind til børn med kræft? Og hvorfor bør dit netværk støtte din indsamling.

 

  • Sæt et realistisk mål – ambitiøse mål er beundringsværdige, men sæt hellere et overskueligt mål og gør det større, når du når det. Det gennemsnitlige indsamlingsbeløb pr. indsamler er 2400 kr.

 

 • Giv selv den første donation – det er vigtigt at gå forrest, når du beder dit netværk om at støtte din indsamling. Giv selv lidt mere end det beløb, du ønsker, at din familie og venner vil donere.
 • Del din indsamling via mails eller beskeder – det har vist sig at være meget effektivt at bede om donationer gennem private beskeder. Dine modtagere vil være tilbøjelige til at donere, når du har brugt tid på at skrive en personlig opfordring.

 

 • Del den igen – brug sociale medier til at dele din indsamling, opfordr dit netværk at dele på dine vegne og gør det igen og igen. Husk at tilføje et link til din indsamling i dine beskeder og opdateringer.

 

 • Opdatér dine donorer – husk at vise taknemmelighed overfor dine donorer og hold dem opdaterede med relevant information.

Lav en indsamling med Børnecancerfondens indsamlingsbøsser

Hvis du ønsker at hjælpe Børnecancerfonden med indsamling af midler til fondens arbejde via vores indsamlingsbøsser, kræver det, at vi indgår en skriftlig aftale. Aftalen sikrer, at du er bekendt med og overholder indsamlingsnævnets retningslinjer for indsamlingsbøsser, samt at sikkerheden er i orden både til fordel for dig som indsamler og Børnecancerfonden, som der samles ind til.

Du skal derfor henvende dig til Børnecancerfondens ved at sende en mail til hyn@boernecancerfonden.dk eller ringe til os på tlf. 3555 4833

Karl med familie

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

 • Familier og deres syge børn
 • Forskning
 • Vidensdeling