Juledonation

Støt Børnecancerfonden med en juledonation, der skaber glæde ud over det sædvanlige.

Giv en juledonation

Donation i julen

Mange virksomheder støtter Børnecancerfonden i forbindelse med julen. Ved en juledonation på 10.000 kroner eller mere kan virksomheder rekvirere fondens julestøttebanner til brug på hjemmeside, i mails eller julekort.

Fradrag

Når I støtter Børnecancerfonden, er det muligt at få fradrag for jeres donation.
Det kræver blot, at I oplyser jeres CVR-nr., så indberetter vi et evt. fradragsberettiget beløb til Skat. Læs mere om reglerne for fradrag.

Juledonationer eller julegaver kan indbetales nedenfor eller via vores konto i Danske Bank: Reg: 4183 Kontonr: 4300891543.

Jule-støttebanneret kan bestilles fra den dag, I overfører juledonationen, på kontakt@boernecancerfonden.dk

Indbetal en juledonation

Det støtter I

Børnecancerfonden er en privat fond og den danske enkeltorganisation, der støtter mest forskning i børnekræft. Vi er 100 pct. afhængige af donationer, og for hver 100 kr. I donerer, går 95 kr. direkte til forskning, oplysning samt børnene og deres familier.

30417_forskning

30417_familie_gaver

30417_sygeplejerske_viden

Forskning

Børnecancerfonden arbejder for, at alle danske børn overlever kræft til et godt liv uden mén. Det kræver konstant forbedring af børnenes behandling, og derfor er 51,2 pct. af fondens uddeling øremærket til forskning i behandling af børnekræft. Vi ved stadig ikke, hvorfor børn får kræft, men i løbet af de sidste 25 år er overlevelsesraten steget med knap 25 pct. – primært pga. af investeringer i forskning, hvor fonden har uddelt 170 millioner kroner til forskning de sidste fem år.

Støtte til familierne

Når et barn er i behandling for kræft, er hele familien sat under pres. Derfor har fonden en lang række tilbud til familierne, der støtter dem og giver et tiltrængt afbræk fra en hverdag med sygdom, bl.a. forkælelseslegater til alle børn med kræft, rekreationsophold, udlån af feriehuse samt årlige arrangementer.

Viden

Når et barn får kræft, står familien pludselig i en ukendt virkelighed. Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt, at familie og pårørende får den rette information. Børnecancerfonden arbejder derfor tæt sammen med børnekræftafdelingerne om at oplyse om kræft hos børn gennem sygdomsfoldere, bøger, udstillinger og fondens elektroniske vidensbase om børnekræft.

Støt med en juledonation

 

Andre muligheder for at støtte

Børnecancerfonden er afhængig af den støtte, vi modtager fra bl.a. privatpersoner og virksomheder, og der er mange andre måder, du kan støtte på, f.eks.:


Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling