Kom til Sportscar Event 2023

Børn med kræft og deres familier inviteres til et par herlige timer i selskab med nogle af landets flotteste sportsvogne

Få en uforglemmelig racertur

Sportscar Event kører hvert år på FDM Jyllandsringen, FDM Sjællandsringen og på HCA Airport i Odense, hvor der samles penge ind til Børnecancerfonden. I den forbindelse afholder Sportscar Event hvert år eksklusive børnedage for kræftsyge børn/unge og deres familier. Til eventet kan børnene få en køretur i en af de mange imponerende sportbiler på et af landets største motorsportsanlæg. Der vil blive serveret mad og drikke til arrangement.

Et afbræk fra hverdagen

Vi er glade for, at vores sponsor Sportscar Event afholder børnedage for kræftsyge børn/unge og deres familier i 2023. Arrangementet giver familierne en stor oplevelse og et kærkomment afbræk fra hverdagen med alvorlig sygdom.

Kørsel fra hospitalet

Vi tilbyder at hente indlagte børn og deres familier på hospitalet. Angiv blot ønsket i tilmeldingsformularen.

Vi passer på hinanden

Der køres kun med deltagere fra samme familie i en bil ad gangen. Der vil være mundbind og handsker til rådighed, som kan benyttes af chauffør og/eller familie efter ønske.

Hvem kan tilmelde sig?

Arrangementet er gratis og er for børn/unge, som har eller har haft kræft, samt deres familier. Arrangementet er tiltænkt børn fra 3 års alderen, men mindre børn er også velkomne. Sportscar Event afholder løbende arrangementer for privatpersoner, som du kan se mere om her.

Sportscar Event co-branding logo

Tilmeld jer her

Fyn, H.C.A. Airport Odense

Ikke flere pladser

Jylland, FDM Jyllandsringen Silkeborg

Ikke flere pladser

Sjælland, FDM Sjællandsringen Roskilde

Ikke flere pladser

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling