Børnecancerfondens ambassadører

 

Vores ambassadører er med til at sætte fokus på Børnecancerfondens arbejde.

En stor forskel

Vores ambassadører er med til at synliggøre vores sag og tale om vores virke. Derfor er de en vigtig del af styrken for børn med kræft i Danmark.

Vi er i Børnecancerfonden glade for og stolte over vores ambassadører, som du kan finde nede på siden.

En stor TAK til vores nye og vedholdende ambassadører, der er med til at sætte fokus på vores sag og skabe opmærksomhed omkring børnekræft i Danmark.

Pernille Harder

Pernille Harder, anfører for det danske kvindelandshold i fodbold og spiller til dagligt i Chelsea: “Jeg har sagt ja til at være ambassadør, da jeg synes det er ekstremt vigtigt, at vi skabe rammerne for, at børn kan være børn. Når børn kommer i behandling for kræft, så bliver de revet ud af de normale omgivelser, og hverdagen erstattes pludselig af hospitalsbesøg, indlæggelser og kemobehandlinger. Det er utroligt vigtigt for mig, at vi kan skabe rammerne for, at børnene skal have en så god hverdag som muligt og få lov til at være børn.”

Thomas Skov, podcastvært, journalist, forfatter: “For nogle familier, er børnekræft ikke kun et mareridt, men den skinbarlige virkelighed, at deres børn er ramt af kræft. Hvad end jeg kan gøre for at hjælpe de børn, der er ramt af den her skrækkelige sygdom, de forskere, der arbejder med børnekræft og Børnecancerfondens arbejde, så vil jeg gøre det. Derfor er jeg stolt ambassadør for Børnecancerfonden.”

Thomas Skov ambassadør

Rasmus og Nicolai Højgaard, ambassadører

Rasmus og Nicolai Højgaard, professionelle golfspillere: “Vi har bl.a. takket ja til denne rolle som ambassadører for Børnecancerfonden, da vi gerne vil være med til at sætte fokus på det fantastiske arbejde, som Børnecancerfonden laver for alle de børn og familier, der er ramt af denne forfærdelige sygdom. Det gør ondt helt ind i vores hjerter at vide, at der er mange børn i Danmark, som ligger på hospitalet og går igennem kræftbehandlinger. Børnene går glip af en del af deres barndom, såsom at lege med deres venner og dyrke sport.”

Lasse Wulff Hansen, roer og første dansker, der nogensinde har roet alene over Atlanterhavet: “Det er ekstremt hårdt og det kræver en enorm udholdenhed og viljestyrke at krydse et ocean i en robåd, men det er intet sammenlignet med det, et barn med kræft gennemgår. Det ved jeg, fordi vi desværre har børnekræft i vores nærmeste omgangskreds. Jeg vil sende alle de fantastisk stærke og seje børn mange tanker på vej over Stillehavet. Jeg er sikker på, at tanken om dem og deres rejse vil give mig en masse styrke og motivation på min rejse. Jeg glæder mig til at kunne gøre noget for børnene!

Lasse Wulff Hansen, ambassadør

Ambassadør-Søs-Fenger

Søs Fenger, sangerinde: “Jeg mistede min far som 5-årig til en kræftsygdom, og for 5 år siden døde en af mine bedste venner af brystkræft. Kræft er en sygdom, som sætter patienter, pårørende, læger og forskere på en hård prøve, og jeg synes, at jo enklere og mere direkte man gør debatten om sygdommen, des lettere er det for de syge og deres pårørende at være til. Gennem mit arbejde for børn og unge, er det naturligt for mig at støtte Børnecancerfondens arbejde, så godt jeg kan. Mit håb er, at vi kan lette byrden for de børn og familier, der rammes af sygdommen – og i sidste ende, forhåbentlig, finde en kur!”

Peter Mygind, entertainer: “Da min første søn blev født, gik det op for mig, hvor dyrebart et menneskeliv er. Jeg havde aldrig før tænkt over, hvor værdifuldt et liv er. Min kærlighed til ham blev uendelig fra det første møde, og min angst for at miste ham igen blev større og større. Nu har jeg to drenge, og jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at jeg ville elske nogen så højt. Derfor sagde jeg ja til at blive ambassadør for Børnecancerfonden”.

Peter Mygind

Bubber

Bubber, kommitteret i bestyrelsen, tv-vært: “Tidligt i min karriere fik jeg kontakt med syge børn og deres familier, og det gjorde et stort indtryk på mig. Jeg fik lyst til at hjælpe og er i mange år kommet på børnekræftafdelingen på Rigshospitalet. Jeg har valgt at støtte op Børnecancerfonden, da jeg synes, det er et vigtigt arbejde, de udfører, og at fonden har hjertet på det rette sted. Samtidig har fonden den rigtige indstilling til at hjælpe børn og familier, der har det svært. For mig er det vigtigt at give af det overskud, som jeg har, og jeg synes, at vi alle har pligt til at hjælpe med det, vi hver især kan”.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling