Støt Børnecancerfonden – og gør samtidig en god handel

Odendo og Børnecancerfonden har indgået et samarbejde, hvor 5 % af salget på udvalgte varer går til børn med kræft.

Som lille, privat fond er det afgørende for os, at der er idérige mennesker, som finder på nye måder at rejse midler til forskning i børnekræft og støtte til familier med et kræftsygt barn.
Det er derfor med stor glæde, at vi indgår dette samarbejde, hvor folk, der alligevel skal købe interiør, møbler eller oplevelser, potentielt kan købe produktet billigere end markedsprisen og samtidig gøre en forskel for børn med kræft. Man byder blot på produktet, indtil auktionen er slut, og man bestemmer selv, hvor lang tid man vil være med.

Se aktuelle auktioner her

 

Karl

Hvordan startede det?

“Idéen til Odendo kom fra min tid som professionel håndboldspiller, hvor min klub kom i økonomiske problemer. Min fætter og jeg fik derigennem idéen til at starte en auktionsplatform, som gode formål (sportsklubber, foreninger og velgørenhedsauktioner) kunne bruge til at indsamle vigtige midler. Det er det samme DNA, der driver værket i dag, og vi er meget taknemmelige for at have verdens bedste brugere, som har indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål,” fortæller CEO og stifter af Odendo, Søren Nørgård.

Vi glæder os til samarbejdet og er spændte på at se, hvor mange midler der kan samles ind til vores vision om, at ingen børn skal dø af kræft, og alle skal overleve til et liv uden senfølger.

Se vores side på Odendo her

Fakta om Odendo

Hos Odendo forbindes brugerne med gode formål og ansvarsfulde virksomheder – I et koncept, hvor alle vinder. Brugerne kan gøre fantastiske handler på auktion og i webshoppen. Gode formål kan helt gratis og uforpligtende oprette sig på platformen og modtage vigtige støttekroner. Det kan de, fordi der altid går en andel af salgsprisen til et godt formål. Odendo har over 200.000 brugere og har indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål.

Med virkning fra 1. oktober 2022 ændrer Odendo måden hvorpå dele af velgørenheds støtten på platformen fungerer.

Alle gode formål (NGO´er, Sports- & kulturforeninger) kan fortsat benytte Odendo, uden økonomisk risiko, til afholdelse af auktioner hvor hele salgsprisen* tilfalder det gode formål.

Odendo er den foretrukne platform til afholdelse af velgørenhedsauktioner, samt trøje auktioner, hvor bl.a. det danske kvinde- og herrelandshold i fodbold bruger platformen til at bortauktionere kamp brugte spilletrøjer til fordel for velgørenhed.

Med et ønske om at følge de støttekroner der uddeles endnu tættere, skal man som kunde ikke længere tage stilling til hvilket formål man ønsker at støtte på en handel.

I stedet vil Odendo udvælge de velgørenheds tiltag der løbende skal støttes, med et afsæt i de sociale Verdensmål der omhandler børns Sundhed og Trivsel.

Siden Odendo gik i luften i november 2013 har platformen og dens +200.000 brugere indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål.

Hos Odendo glæder vi os til at lave masser af velgørende tiltag, sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, der passer perfekt ind i vores DNA hos Odendo. Det får vi nu mulighed for at gøre endnu mere præcist i fremtiden.

*En formålskonto hos Odendo koster årligt 1.200 kr. ex. moms (beløbet modregnes det indsamlede beløb, og opkræves aldrig til betaling)

Odendo

CEO, Søren Nørgaard, Odendo

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling