Hurtige biler og glade børn til Sportscar Event

Der var drøn på sportsvognene og store smil over hele femøren, da Sportscar Event havde inviteret familier med kræftsyge børn til den årlig børnedag på Sjællands- og Jyllandsringen.

Familierne fik et velfortjent afbræk fra hverdagen med kræft og en oplevelse for livet, mens de susede afsted i nogle af verdens sejeste biler.

Det er 17. år i træk, at Sportscar Event og Børnecancerfonden samarbejder for at samle penge ind til at forbedre forskning, behandling og vilkår for børn med kræft og deres familier. Børnedagen er forbeholdt børn, søskende og forældre, mens alle andre har mulighed for at købe en hæsblæsende oplevelse i en af de 30 forskellige superbiler. Pengene for de solgte ture går b.la. til Børnecancerfondens arbejde.

Sportscar Event finder sted på Sjællandsringen d. 3. juni, Jyllandsringen d. 10. juni. samt i Odense lufthavn d. 26. august. Læs mere her.

Fra Børnecancerfonden sender vi en stor tak til Sportscar Event og alle de engagerede mennesker, der er involveret i projektet. Særlig tak til alle de bilejere, der stiller deres biler og tid til rådighed og til alle de børn, som deltog.

 

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling