High fives og koncert på første parket

Rasmus Seebach på besøg

Den 7. og 8. maj havde vi i Børnecancerfonden vores ambassadør Rasmus Seebach og hans musikere med rundt på besøg på landets fire børnekræftafdelinger.


Indlagte og ambulante børn, deres søskende og forældre var inviteret til at opleve Rasmus på nært hold. Og spændingen var stor, mens musikerne stillede op i køkkenet på Rigshospitalet og i Odense, i opholdsstuen på Skejby og på gangen på børneonkologisk afdeling på Sygehus Nord i Aalborg.

”Han kommer ALDRIG”. ”Hvornår er klokken 15”? De små og store fans ventede i spænding på at møde deres idol – og han var hele ventetiden værd. Under de fire minikoncerter uddelte Rasmus high fives til sit publikum, mens han udbrød: Jeg har glædet mig så meget til at holde en fest sammen med jer. Efter hver koncert havde børn og forældre mulighed for at møde Rasmus i enerum og børnehøjde til en sludder, en autograf, få taget billeder sammen med Rasmus og ikke mindst give ham en masse fine tegninger og fanpost, som var kreeret til lejligheden.

Hospitalslærer Nete Hejgaard fra skolestuen på Rigshospitalet fortæller, at det har summet af glade udmeldinger efter Rasmus Seebachs besøg på afdelingen i går:

”Det har været en dejlig oplevelse for både børnene og de unge at møde Rasmus. Han er rigtig god til at møde dem i øjenhøjde og tage sig god tid til hver enkelt. Her er stor enighed om, at Rasmus er både sej og sød.”

Herfra Børnecancerfonden sender vi en stor tak til Rasmus og musikerne, børn, unge, forældre og hospitalspersonale for nogle både rørende, smukke og sjove dage. Vi glæder os allerede til næste gang.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling