FundRacers

FundRacers

FundRacers er en frivillig forening, som kæmper for den gode sag og arbejder på at indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden.

Igennem en sund og aktiv livsstil, og med platform i OCR sporten, har FundRacers startet flere aktiviteter for at indsamle penge til Børnecancerfonden. Blandt andet ved afholdelse af brugerbetalte træningsevents, salg af merchandise samt forskellige former for samarbejde med løbsarrangører i Danmark.

Alle indsamlede midler går direkte og ubeskåret til Børnecancerfonden.

Udover at indsamle penge til Børnecancerfonden, forsøger FundRacers også at gøre en forskel direkte for de berørte børn og deres familier. Derfor afholder FundRacers flere gange om året, events på forskellige børnecancerafdelinger rundt omkring i landet. Her indsamler FundRacers legetøj, smartphones, tablets samt slik og kager til en omgang banko. Formålet her, er at glæde og støtte børnene, deres søskende og resten af familien, i en hård tid.

FundRacers promoverer projektet og foreningen gennem deltagelse i en lang række løb og samarbejdsaftaler med blandt andet Nordic Race, Toughest, Sparta, EvolutionRace og mange andre.

Du kan læse mere om FundRacers på www.FundRacers.dk og på deres Facebooksidewww.facebook.com/FundRacersDK.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling