Fitness World og Team Rynkeby laver Danmarks største bike-event

2.850 indendørscykler skal holdes i gang til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World og Team Rynkeby afholder ’Bike for børnene’ i 70 Fitness World-centre den 23. februar 2019.

Det bliver den største bike-event på dansk grund nogensinde, når Fitness World og Team Rynkeby går sammen om at arrangere ’Bike for børnene’ til fordel for Børnecancerfonden den 23. februar 2019.

Fitness World stiller ikke mindre end 2.850 bike-cykler til rådighed i 70 centre i hele landet.

Målet er, at samtlige cykler skal holdes i gang i op til seks timer afhængigt af eventens varighed i det enkelte center.

Hvis det lykkes at sælge alle cyklerne, forventer Fitness World at kunne sende mere end én million kroner videre til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

– Det bliver det mest ambitiøse charity event, som Fitness World nogensinde har stået bag. Mange af Team Rynkeby-deltagerne træner i forvejen i vores centre rundt omkring i landet, og vi har lavet mange små events sammen tidligere. Nu går vi all in og håber, at vi kan rejse et stort beløb til Børnecancerfondens livsvigtige arbejde, siger Lars Frødstrup, Administrerende Direktør i Fitness World, Danmark.

Ubeskåret til Børnecancerfonden
Fitness World og Team Rynkeby har netop åbnet for billetsalget til ’Bike for børnene’ på team-rynkeby.dk/BIKE, hvor man også kan se, hvilke Fitness World-centre der deltager i eventen.

Det koster 100 kroner pr. cykel pr. time at deltage, og man køber cyklen for hele eventens varighed – cyklen kan dog sagtens deles mellem flere personer, så man behøver ikke selv køre alle timerne.

Fitness World dækker alle udgifter til eventen, og dermed går alle indtægter fra billetsalget ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling