Christopher ny ambassadør for Børnecancerfonden

Popstjernen Christopher har fået nyt job. Sangeren skal arbejde for Børnecancerfonden til fordel for de børn og unge, som hvert år får kræft.

Børn med kræft har brug for håb, og det er vigtigt at gøre  meget for at hjælpe dem og deres familier i den svære situation. Fremover vil Christopher lave en række aktiviteter for Børnecancerfonden, der kan gøre dagligdagen lidt lysere i en svær tid. Den unge popstjerne var ikke i tvivl om, hvor han skulle lægge sit velgørende arbejde.

”Kræft er i sig selv en fuldstændig forfærdelig sygdom, som påvirker sindssygt mange mennesker i Danmark. Og at børn og unge skal gennemgå sådan et sygdomsforløb er helt ubærligt,” siger Christopher

Og vi hos Børnecancerfonden glæder os over det privilegium, som unge piger over hele landet kun tør drømme om – vi får Christopher helt for os selv.

"Jeg har længe gerne ville centrere den opmærksomhed, der er omkring mig, til at hjælpe andre. Der er mange gode formål man kan støtte - men jeg har valgt at fokusere 100 procent på Børnecancerfonden, fordi arbejdet med at forbedre hverdagen for kræftsyge børn virkelig er en hjertesag for mig."

Christopher

”Vi kan ikke løfte sløret for, hvilke aktiviteter Christopher skal lave. Men det er sikkert, at kræftsyge børn og unge over hele landet vil få glæde at sangerens lyse og livsbekræftende musik – og mulighed for en selfie med idolet,”  fortæller Marianne Benzon Nielsen, Børnecancerfondens direktør.

Ambassadørerne er samtidig en vigtig del af arbejdet med at gøre opmærksom på behovet for forskning, behandling, vilkår og omsorg for alle der rammes, når et barn får kræft.

”Foruden ambassadørerne forsøger vi at gøre familiernes liv lidt lysere og lettere ved hjælp af forkælelseslegater, råd, støtte og vejledning, mulighed for at leje feriehuse og aktiviteter på børnekræftafdelingerne” slutter Marianne.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling