Børnecancerfondens direktør er Årets Leder

I dag blev Marianne Benzon Nielsen kåret som Årets Leder 2016 på Ledernes årlige konference Ledelsens Dag. Marianne var nomineret sammen med bl.a. Bjarke Ingels, arkitekt og leder af tegnestuen BIG, men det er fondens engagerede frontfigur, som øjensynligt har gjort størst indtryk i 2016.

Børnecancerfondens medarbejdere og bestyrelse er selv sagt meget stolte.

”Jeg er meget glad for, at der bliver lagt mærke til en lederprofil som Marianne. Der er brug for ledere og mennesker, der ikke er bange for at tage ansvar for andre, både helt konkret på arbejdspladsen og i det store billede. Det er meget inspirerende at se, hvordan Marianne driver Børnecancerfonden fremad og skaber resultater til glæde for rigtigt mange familier og mest af alt deres kræftsyge børn”, siger Kirsten Holm, bestyrelsesformand for Børnecancerfonden.

Siden Marianne i 1984 som sygeplejeelev havde sit første møde med kræftsyge børn og deres familier, har hun dedikeret sit arbejdsliv til børn med kræft. Efter 15 år på Rigshospitalets børnekræftafdeling var Marianne leder af Ronald McDonald Hus i 6 år, før hun i 2008 tiltrådte som direktør i Børnecancerfonden.

Under Mariannes ledelse er både antallet af tilbud til familier med kræftsyge børn og bevillinger til forskning i børnekræft øget, og Børnecancerfonden er i dag den enkeltorganisation, der støtter mest forskning i børnekræft. I 2015 uddelte fonden 47 millioner kroner til kampen mod børnekræft – 83 procent af de uddelte midler gik til forskning.

”Jeg er meget beæret og ydmyg over at vinde, især på Børnecancerfondens vegne, for det viser, at fonden i dag er synlig, selv om vi er en lille organisation".

“Fondens medarbejdere er uhyre dedikeret og alle har flere kasketter på for at vi kan gøre en afgørende forskel for børn med kræft. Det synes jeg i høj grad, vi lykkes med – også takket være nogle yderst engagerede sponsorer, som i stor udstrækning tager sagen på sig. Det er fantastisk at stå i spidsen for”, siger Marianne Benzon Nielsen.

Marianne er den 15. modtager af prisen og træder ind i et ærefuldt selskab af prismodtagere, som bl.a. tæller Lego-direktør Jørgen Vig Knudstorp og lakridsinnovatør Johan Bülow.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling