Ambassadør og fødselar Basim på besøg

Skuba duba dabda dididaj I love you, Yeah Come on!

Børnecancerfondens ambassadør Basim leverede glæde og god stemning over hele Rigshospitalet i dag fredag den 4. juli.

Kl. 10.30 sendte han fem Team Rynkeby hold af sted med musik og masser af energi i pedalerne. Herefter besøgte han Rigshospitalets børnekræftafdeling og de børn, som ikke havde mulighed for at være med i festen foran hovedindgangen.

De 200 cykelryttere strålede lige så meget som solen over Blegdamsvej. I deres karakteristiske gule cykeltøj og spændte smil forlod de Rigshospitalet kl 11 for at mødes med de knapt 1000 andre ryttere fra hele landet og sætte kursen mod Paris til fordel for Børnecancerfondens arbejde. Lige så brede blev smilene hos små og store fans på børnekræftafdelingen, da Basim mødte op for at sige hej og selv blev overrasket med fødselsdagssang , hurraråb og flag fra de fremmødte børn og deres forældre i køkkenet.

Det er 10. gang Basim besøger børnekræftafdelingen, og for ham betyder det rigtig meget at være med til at give børnene nogle gode oplevelser og et afbræk i hverdagen, som ellers kan blive lang på hospitalet:

”Jeg kender efterhånden en del af børnene, og det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at give dem en god oplevelse. Det er vigtigt for mig at have god tid til at tale med og høre, hvad hvert enkelt barn har lyst til at fortælle mig. Jeg er glad for, at jeg kan være med til at gøre en forskel for børnene i en hverdag, der ikke er så nem, som man kunne ønske sig”

Basim

Tak og stort tillykke med fødselsdagen til dig Basim – og rigtig god tur til alle Team Rynkebys ryttere.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling