FundRacers - no obstacle is too great

FundRacers

FundRacers startede i 2014 med et brændende ønske om at gøre en forskel for kræftsyge børn og deres familier.

Projektet er startet af Jakob Bay og bliver drevet af frivillige ildsjæle, som ønsker at bidrage til projektet på forskellig vis. FundRacers udvikler sig løbende, og forsøger med forskellige tiltag at sprede det gode budskab og indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden.

Siden første dag, har FundRacers mantra været: “Alt skal gå direkte og ubeskåret til det gode formål hos Børnecancerfonden samt at gøre en forskel – direkte for de kræftsyge børn og deres familier.”

Velgørenhed er efter FundRacers mening, noget man bidrager til, hvis man har overskud. Ildsjælene bag FundRacers dækker derfor alle udgifter af egen lomme, så donationerne kan gå ubeskåret til det gode formål: Kampen mod børnekræft.

For at indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden, handler det for FundRacers om to ting:

  • Skabe så meget omtale/eksponering af projektet som muligt, dels via Sociale Medier, PR mv.  Fundracers tror på, at jo flere eksponeringer, desto flere vil støtte projektet og give donationer til fordel for børn med kræft.
  • Finde på indsamlingsprojekter/samarbejder, der giver mening. Det gælder om at finde en måde, der engagerer ildsjæle og får dem til at hjælpe med at samle ind. Desto flere vi er om at samle ind, desto flere penge kan gå til børn med kræft.

 

 

Vision

FundRacers vil gøre en aktiv forskel i kampen mod børnecancer.

Mission

FundRacers vil inspirere og engagere ildsjæle til at hjælpe med at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Formål

FundRacers vil indsamle så mange penge som muligt – direkte og ubeskåret til Børnecancerfonden.

Foreløbige resultater

Fundracers har indsamlet over 1 million kroner til Børnecancerfonden, og der er indsamlet og uddelt legetøj for over 3.5 millioner kroner på hospitaler i Danmark – til glæde direkte for de syge børn.

FundRacers organisation

Store ambitioner for 2022

Seneste påfund er, at Jakob Bay, som står bag FundRacers vil bestige “The Seven Summits”, som er de syv højeste bjerge på verdens syv kontinenter. Han har allerede besteget ét af bjergene, og det er noget, som Jakob vil forsætte med i 2022, hvor han allerede i januar skal bestige Sydamerikas højeste bjerg og samle ind til Børnecancerfonden.

Udover bjergbestigningen, så er ambitionen også at gennemføre 3 x Nordic Race løb, Tivoliløb, Copenhagen Marathon, Run Down Cancer løb, Ironmanindsamlinger, MammutMarch indsamlinger, Motionsevent på Copenhill samt julebanko.

Vil du også være med?

FundRacers står bag mange forskellige indsamlinger. Du kan helt sikkert finde en, der passer til dig.

Find de forskellige indsamlinger her

Det gælder om at være kreativ, når FundRacers skal finde på måder at indsamle donationer til Børnecancerfonden. Derfor har de forskellige typer indsamlinger med forskellige samarbejdspartnere.

De fleste indsamlinger er oprettet via BetterNows indsamlingsplatform. Alle donationer går derfor direkte videre til Børnecancerfonden uden nogen mellemled.

Du kan også støtte det gode formål på andre måder

Gå til FundRacers webshop her

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling