Sanders historie

Da Sander var blot tre år, fik han konstateret en kræfttumor i lillehjernen. Efter et hårdt år med operationer, kemoterapi og 30 gange stråleterapi var kræften væk, og familien turde igen tro på livet.

Fire dage før sin femårsfødselsdag skulle Sander til en kontrolscanning, og her blev der endnu engang vendt op og ned på det hele. Scanningen viste nemlig en ny tumor.

I løbet af Sanders første behandlingsforløb oplevede familien masser af støtte og forståelse fra alle. Og nu, hvor de igen stod ansigt til ansigt med kræften, var folk, om muligt, endnu mere hjælpsomme.

”Sander havde glædet sig sådan til at fejre sin fødselsdag, og helt ekstraordinært fik vi lov til at tage hjem fra hospitalet et par timer. Vi havde jo ikke selv nogen chance for at forberede noget, men tante June bagte fødselsdagsboller, mormor lavede lagkage og moster Mie pyntede hele lejligheden med flag og balloner – og så var der dømt gaveorgie”, fortæller Winnie, Sanders mor.

Men hjælpsomheden stopper ikke der. Familien havde også lige købt hus, før de fik den rystende nyhed om tumoren, så nu stod de og skulle flytte midt i det hele.

”Mere end 30 venner plus unger troppede op og hjalp os med at få pakket alle vores ting, det hele blev flyttet, og samtidig malede de huset. Uden al den opbakning og hjertevarme havde vi ikke anet, hvad vi skulle stille op. I dag er Sander 10 år, og vi nyder hver dag i vores dejlige hus, som fra dag 1 har rummet de kærligste minder”, siger Winnie.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling