Sanders historie

Sander

Sander døde som 6-årig.

“Midt i, at vi skulle fejre Sander og give ham den ultimative fødselsdag, så vidste vi alle, at det var den sidste fødselsdag, vi kunne fejre med ham,” fortæller Sanders mor Lotte.

Sanders forløb, som startede i 2019 endte desværre med, at han efter sin 6-års fødselsdag i maj 2021 skulle på hospice. Han havde fået sine sidste strålebehandlinger for den tumor, som sad i hans bækken. Der var ikke mere at gøre for Sander-Supermand, som hans familie kaldte ham. Sanders tumor havde spredt sig til flere steder i hjernen, og der var derfor ikke flere behandlingsmuligheder.

“Vi forsøgte at få det bedste ud af den sidste tid. Alligevel følte vi, at vi et eller andet sted blot ventede på, at vores søn skulle dø. Det var og er stadig uvirkeligt for os. Her er så tomt uden Sander. Vi mangler ham virkelig,” siger Lotte.

Sanders familie beskriver ham som et sandt livstykke. Aldrig har han klaget over, at hans krop pludselig ikke kunne, hvad den plejede, og han endte i kørestol pga. den hårde behandling. Familien savner ham inderligt hver dag – hans grin, hans smil, hans kærlighed og omsorg for sine søskende.

En lørdag morgen i juli måned var der en ny, smuk supermand-stjerne på himlen.

Du kan være med til at støtte forskning i børnekræft, så vi kan helbrede flere børn med kræft på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling