Rosas historie

Rosa og Astrid

“Hvis jeg havde en million, ville jeg give pengene til lægerne og sygehuset, så de kunne blive bedre til at hjælpe sådan nogle børn som mig.”

Sådan sagde 7-årige Rosa en dag henover aftensmaden. Et par uger senere havde Rosa og hendes storesøster Astrid udtænkt en plan om at lave malerier og sælge dem til fordel for Børnecancerfonden.

Rosa fik selv konstateret leukæmi kun 3,5 år gammel, og var igennem et 2,5 år langt behandlingsforløb, inden lægerne kunne erklære hende kræftfri. I løbet af behandlingen var Rosa hårdt ramt af bivirkninger og lå bl.a. på intensivafdelingen i 11 uger og måtte efterfølgende lære alting forfra.

”Vi har selv haft stor gavn af Børnecancerfonden, både gennem tilbud som feriehuse, rekreationsophold og psykologhjælp, men absolut også af de store investeringer i forskning i børnekræft og uddannelse af læger og sygeplejersker. Vi var ikke i tvivl om, at pengene skulle gå til fondens arbejde” fortæller Karoline, mor til de to piger.

Tusind tak for det flotte initiativ, Rosa og Astrid.

Hjælp pigerne med at nå deres mål om at indsamle 10.000 kr. til Børnecancerfonden. Du kan støtte deres indsamling ved at købe et af deres malerier til 20 kr. – og større bidrag er naturligvis også velkomne.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling