Oskars historie

"Det var som at få trukket tæppet væk under vores tilværelse."

Det fortæller Oskars far, Hans, om tiden i 2017, hvor Oskar som to-årig fik konstateret leukæmi (ALL).

Han havde haft høj feber og stærke smerter i benene. Familien var netop vendt hjem til Danmark efter at have boet i Singapore i to og et halvt år og skulle til at lande og finde sig selv i deres nye liv. Tilmed var Oskars mor gravid med lillesøster Kamilla.

Oskar var indlagt sammenlagt otte uger og fik det første år kemoterapi på hospitalet. Det sidste halvandet år blev han hjemmemedicineret.

”Det er utroligt sørgeligt at se ens barn gennemgå så mange smerter,” siger Hans, der også fortæller, at trods den voldsomme oplevelse for Oskar, så protesterede han aldrig over at skulle på hospitalet.

”Han var super sej. Og det fantastiske personale støttede os utrolig meget. Faktisk oplevede vi ofte, at han så frem til at komme på hospitalet, for de har så mange legesager, og Oskar måtte se iPad og spise is og pommes frites.

I november sidste år blev Oskar raskmeldt, og for få uger siden har han fejret sin seks-års-fødselsdag på en skovlegeplads med alle sine bedste venner fra børnehaven. Han har det godt og har ingen senfølger.

Børnecancerfonden har 25 års jubilæum i år. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger derfor anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft.

Sms GIV til 1217 og giv et bidrag på 125 kr. eller støt os nedenfor eller via Mobilepay på 78502.

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling