Olivias historie

Olivia med hjernetumor

En kræftdiagnose! Hvad kan gå igennem hovedet på en forældre?

“Jeg blev slået fuldstændig ud af kurs. Jeg var tom for ord og blev bange for, om hun overhovedet har en chance for at overleve. Den værste tanke er, at hun kan gå hen og dø.”

Sådan lyder det fra Regina, der er mor til lille Olivia på 1,5 år. For et par måneder siden fik de at vide, at Olivia har en hjernetumor. Da Regina får beskeden om Olivias diagnose, er hun ret hurtig til at melde det ud til sin omgangskreds. Hun har grædt mange tårer – og gør det stadig. Men hun understreger, at det er vigtigt at tale åbent om:

“Det gør i hvert fald noget godt for mig. Vi mærker, at vi ikke er alene. Vi får så meget støtte af familie, veninder, venner og kollegaer. Det giver mig styrke, og det er specielt vigtigt som alenemor” fortæller Regina.

Olivia er siden sin diagnose i november blevet opereret 2 gange og modtager nu kemo- og strålebehandling. Det er en ny hverdag, som Regina og Olivia pludselig skal forholde sig til.

“At skrive en form for dagbog hjælper mig også i den nye hverdag. Dertil synes jeg, at SuperSnøren er genial: At en perle kan få så meget betydning, er vildt. Det bliver godt for Olivia når hun bliver større, at hun kan fortælle sin historie med perlekæden,” siger Regina.

Støt vores arbejde for børn som Olivia på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling