Malous historie

”Jeg ved, jeg kan”.

De ord sagde seks-årige Malou en måned efter, hun blev diagnosticeret med leukæmi, ALL. Hun sad på sin sengekant; hendes ben rystede af smerter, men hun insisterede på selv at gå på toilettet uden at blive støttet eller båret.

Og de ord har hun holdt fast i, fortæller hendes mor Jill Ljungberg Christiansen. ”Hver gang det hele er blevet for hårdt, har hun sagt: Jeg ved, jeg kan.” Og hårdt har det i den grad været for Malou, der har gennemgået to og et halvt års behandling, før hun i august sidste år blev erklæret kræftfri.

I juli måned i år kan hun fejre, at hun fylder ti år.Dagen skal fejres med mor, far, bedsteforældre, oldemor, onkel, venner og ikke mindst storebror Marco.

”Vi er så stolte over vores børn og det sammenhold, de har. Vi ville aldrig være nået hertil, hvis ikke det var, fordi vi som familie holder sammen,” slår Jill fast.

Børnecancerfonden har 25 års jubilæum i år. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger derfor anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft

Bliv en del af styrken, så vi kan helbrede børn og unge med kræft til et godt liv. Støt os via Mobilepay 78502 eller SMS GIV til 1217 for at støtte med 125 kr. 

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling