Jessicas historie

Jessica med binyrebarkkræft

"Jeg skulle vende mig til tanken om, at min 3-årige datter muligvis ikke ville overleve, og der var næsten intet jeg kunne gøre for at forhindre det," fortæller Jessicas far, Anders.

Binyrebarkkræft er en meget sjælden kræftform og går også under navnet adrenocorticalt carcinom. Den behandles med både operation og kemoterapi. Jessica fik kort efter sin 3-års fødselsdag konstateret binyrebarkkræft.

“Jeg skulle vende mig til tanken om, at min 3-årige datter muligvis ikke ville overleve, og der var næsten intet jeg kunne gøre for at forhindre det,” fortæller Jessicas far, Anders.

I første omgang blev tumoren opereret ud, men den gik i stykker under operationen, hvilket resulterede i, at Jessica skulle starte op i et højintensivt kemoforløb. I november 2020 blev hun erklæret kræftfri for første gang, men fik et tilbagefald i juni.

I starten af september blev Jessica erklæret kræftfri for 2. gang, men skal fortsat tage kemotabletter dagligt et år endnu.

Selvom tiden hvor Jessica var i aktiv behandling var hård, så har familien prøvet at se på det positive i forløbet såsom, at de fik mere tid sammen. Gennem krisen har det været vigtigt for Jessica og hendes familie at leve i nuet: “Man ved bare ikke, hvad i morgen bringer, når ens datter er i et kræftforløb og i aktiv kemobehandling,” siger Anders.

Hjælp os med at hjælpe børn som Jessica. Støt Børnecancerfonden på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling