James’ historie

James med SuperSnøre

James' SuperSnøre har 300 perler og startede allerede ved første ambulancetur. Da James var kun 3 år fik han konstateret leukæmiformen ALL.

Han var lige startet i børnehave, men blev hurtigere træt end før, havde smerter i benet og fik nemt blå mærker. En måned senere blev det svært for James at gå og holde tempoet. Familien blev henvist til børneambulatoriet og efter mange blodprøver og en knoglemarvsprøve, fik de beskeden om, at James havde kræft.

Siden starten af behandlingsforløbet har James haft sin SuperSnøre med. #SuperSnøren er en snor med små farvestrålende perler, hvor hver perle symboliserer forskellige dele af behandlingsforløbet, som hjælper børnene med at sætte ord på det, de går igennem. James’ SuperSnøre tæller i dag 300 perler.

-”James er så heldig, at han har en SuperSnøre, der beskriver hele hans behandlingsforløb for leukæmi. Han har i dag svært ved at erindre flere episoder, og der giver Supersnøren ham et godt tilbageblik og en forståelse for, hvad han har været igennem. SuperSnøren er afsluttet med en fin blå perleblomst, der symboliserer, at hans tid med leukæmi er slut. Han kom igennem forløbet og var super sej,” fortæller James’ mor Sabrina.

I dag er James 6 år og i juni 2020 kunne familien fejre, at James havde fået sin sidste kemopille – og nu er rask.

SuperSnøren gør en stor forskel for børn med kræft og deres familier. Du kan være med til at støtte projekter som dette hos Børnecancerfonden.

Støt via Mobilepay 78502.

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling