Elines historie

Mød Eline fra Børnecancerfondens nye film.

Eline er 6 år og i behandling for akut leukæmi (ALL). Da Eline blev indlagt i maj, var 80 pct. af hendes celler i blodet kræftceller. Eline vil gerne være skuespiller, når hun bliver stor. Eller sygeplejerske: ”For sygeplejersker gør så mange gode ting for børn og voksne, og de er søde, selv om jeg kalder dem mange grimme ting, når jeg skal stikkes”.

SMS GIV til 1217 og støt Børnecancerfonden med 125 kr. Og del Børnecancerfondens fredagshistorie og vær med til at sætte fokus på, at børn med kræft har brug for støtte.

Mød Eline

Mød Eline fra Børnecancerfondens nye film. Eline er 6 år og i behandling for akut leukæmi (ALL). Da Eline blev indlagt i maj, var 80 pct. af hendes celler i blodet kræftceller. Eline vil gerne være skuespiller, når hun bliver stor. Eller sygeplejerske: ”For sygeplejersker gør så mange gode ting for børn og voksne, og de er søde, selv om jeg kalder dem mange grimme ting, når jeg skal stikkes”. SMS HÅB til 1204 og støt Børnecancerfonden med 100 kr. Og del Børnecancerfondens fredagshistorie og vær med til at sætte fokus på, at børn med kræft har brug for støtte. 💜#mangemåderathjælpepå

Opslået af Børnecancerfonden på 7. september 2017

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling