Edith og Ingrids historie

Edith, Ingrid og mor

Søstrene Edith og Ingrid fik den samme kræftdiagnose - leukæmi, Philadelphia kromosom positiv ALL

Kan i huske søstrene Edith og Ingrid, der med kun ét års mellemrum fik konstateret den samme sjældne kræftsygdom, leukæmi, Philadelphia kromosom positiv ALL?

Kræften fik først sit greb om Ingrid, der kun var 5 år gammel. Kemoterapi blev hverdag og familien var splittet i to – far var sammen med Ingrid på Rigshospitalet og mor sammen med baby-Edith hjemme på Bornholm. Da de endelig var samlet og så frem til en jul sammen i 2019, slog kræften til igen – Edith på kun 1,5 år fik samme diagnose.

Igen dannede Rigshospitalet rammen for hverdagen med utallige kemo-kure og endnu et splittet familieliv. Heldigvis er pigerne kræftfrie nu.

I dag er Ingrid en aktiv skolepige, der går til dans og svømning og er i skole på fuld tid. Edith er en meget aktiv, nysgerrig og kærlig lille pige, som kører på fuld tryk i børnehaven. “Pigerne er kommet ud på den anden side, som stærke robuste piger, der nyder livet ligeså meget som alle andre børn,” afslutter Ditte, der er mor til Edith og Ingrid.

Hos Børnecancerfonden arbejder vi for børn som Edith og Ingrid. Lige nu er omkring 600 danske børn og unge i behandling for kræft, og de har forsat brug for hjælp. Støt vores arbejde på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling