Christinas historie

Christina med hjernetumor

Husker du Christina fra en af vores tidligere fredagshistorier? Som 15-årig fik Christina konstateret en uhelbredelig kræfttumor i hjernen. Siden diagnosen har hun kæmpet en lang, sej kamp, hvor hun har modtaget utallige behandlinger for at bremse tumorens vækst.

Som 15-årig fik Christina konstateret en uhelbredelig kræfttumor i hjernen. Siden diagnosen har hun kæmpet en lang, sej kamp, hvor hun har modtaget utallige behandlinger for at bremse tumorens vækst; bl.a. protonstråler i Tyskland, tre hjerneoperationer og to øjenoperationer.

Tumoren har heldigvis holdt sig i ro, men som en konsekvens af de hårde indgreb, har Christina fået en hjerneskade, som hun lever med hver dag. Og selvom de dårlige dage til tider er i overtal, er Christina med sin enorme viljestyrke fast besluttet på, at kræften og senfølgerne ikke skal overtage hendes liv.

I videoen kan du høre seje Christina fortælle om sin hverdag i rehabilitering og kampen mod kræften og hjerneskaden.

Husker du Christina fra en af vores tidligere fredagshistorier?Som 15-årig fik Christina konstateret en uhelbredelig kræfttumor i hjernen. Siden diagnosen har hun kæmpet en lang, sej kamp, hvor hun har modtaget utallige behandlinger for at bremse tumorens vækst; bl.a. protonstråler i Tyskland, tre hjerneoperationer og to øjenoperationer. Tumoren har heldigvis holdt sig i ro, men som en konsekvens af de hårde indgreb, har Christina fået en hjerneskade, som hun lever med hver dag. Og selvom de dårlige dage til tider er i overtal, er Christina med sin enorme viljestyrke fast besluttet på, at kræften og senfølgerne ikke skal overtage hendes liv.I videoen kan du høre seje Christina fortælle om sin hverdag i rehabilitering og kampen mod kræften og hjerneskaden.Det kræver forskning og udvikling, hvis alle danske børn og unge skal overleve kræft og få et godt liv uden senfølger. Derfor har vi brug for din hjælp. Støt Børnecancerfondens arbejde via MobilePay 4049 4833, og del opslaget og hjælp os med at hjælpe vaskeægte superhelte som Christina. Hvert et bidrag tæller 💜(Videoen er venligst udlånt af Region Hovedstaden).

Opslået af Børnecancerfonden på 6. april 2017

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling