Carina er mor til Millads, der har kræft

Millads og Carina

"Det første, der fløj gennem hovedet på mig var, at jeg skulle begrave mit barn," sådan sagde Millads' mor, Carina, om hendes første tanke, da hendes søn fik sin kræftdiagnose.

Carina er mor til 4-årige Millads, som for 2 år siden fik konstateret leukæmiformen ALL. Udover Millads har hun, og far Mathias, to andre børn, Millam og Mason. Som mor til tre, gjorde kræftdiagnosen virkelig noget ved hverdagen.

-“Det at have et barn med kræft gør virkelig noget ved en – fysisk og psykisk. Det ændrer hele ens måde at leve på. Man ser pludselig livet som meget skrøbeligt. Det er meget surrealistisk, at man pludselig er “en af dem”. Dem man aldrig nogensinde havde troet, man skulle være en del af,” fortalte Carina om det at være mor til et barn med kræft.

Den nye situation har gjort hende stærkere og svagere på samme tid. Familien er blevet tættere, men det har også tæret hårdt på dem alle, der pludselig skulle forholde sig til en ny hverdag. Millads har heldigvis taget det i stiv arm, og er for det meste glad, selvom kemoen selvfølgelig er hård.

-“At være mor til Millads er fantastisk, hårdt, magisk, udfordrende og altid sindssygt spændende. Han gør mig stolt og meget gråhåret på samme tid,” siger Carina smilende.

Når et barn får kræft, er det hårdt for hele familien. I anledning af mors dag, sender vi en kærlig tanke til alle de seje mødre derude, som gennemlever eller har gennemlevet hårde kræftforløb med deres børn. Vi har brug for din hjælp til at styrke forskningen og sikre støtte til de familier, der får deres liv slået ud af kurs af en kræftdiagnose.

Donér din og din mors alder via Mobilepay 201414.

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling