Augusts historie

”Det kan ikke passe. Lægerne må have taget fejl. Vi har jo passet på vores barn på alle tænkelige måder.”

Det var Tanja Arnber Trolles første tanke, da hendes 3-årige søn August fik konstateret lymfekirtelkræft af en særligt aggressiv form. Det var i januar 2017.

”Alligevel stod lægerne med alvorlige miner og fortalte mig, at mit barn havde en ét kilo tung kræftsvulst i maven,” husker Tanja. Diagnosen blev begyndelsen på et fire måneder langt og ufatteligt intensivt behandlingsforløb. Ni indlæggelser, ni narkoser, ni blodtransfusioner, syv sondeanlæggelser og seks højdosis kemoblokke senere blev August erklæret rask.

I dag fylder August syv år. Han lever det gode børneliv med skole, fodbold og legeaftaler. August ville formentlig ikke være i live i dag, havde det ikke været for store fremskridt i behandling af børnekræft.

Børnecancerfonden har 25 års jubilæum. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger derfor anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft.

Bliv en del af styrken, så vi kan helbrede børn og unge med kræft til et godt liv. Støt os via Mobilepay 78502 eller SMS GIV til 1217 for at støtte med 125 kr. 

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling