Feriehuse

Børnecancerfonden er mere end donationer til kræftforskning.

Fonden råder over tre feriehuse, der udlånes til familier, der har et barn med kræft.

      Støt nu      

 

Lån et feriehus i naturskønne omgivelser

Er mulighederne for at komme på ferie begrænsede?

Lån et af Børnecancerfondens feriehuse, I skal kun betale for forbrugsudgifter og rengøring. Familier med et kræftsygt barn, der har tilknytning én af landets fire børnekræftafdelinger har mulighed for at låne et af vores feriehuse.

De tre feriehuse ligger i Dronningmølle i Nordsjælland og Blokhus i Nordjylland (det gule hus og det sorte hus),i naturskønne omgivelser tæt på strand og børnevenlige aktiviteter.

Det er nemt at skrive sig op. Alt I skal gøre er at ansøge via den blå knap og udfylde de få oplysninger, vi beder om. Vi glæder os til at modtage jeres ansøgning og vender typisk tilbage inden for et par uger.  (med undtagelse af ferieperioder). Hvis der er kortere tid til jeres forespørgsel kan I altid ringe til os på +45 35 55 48 33.

Der skal vedlægges dokumentation for, at dit barn har været, eller er i behandling for kræft.

Skolernes ferier er ofte meget attraktive

Særligt sommerferieugerne er attraktive, hvorfor vi har valgt at sætte en ansøgningsfrist, som er den 1. marts. Derudover er det tidligst muligt at søge om at låne et feriehus tre måneder før den ønskede låneperiode.
Familier med børn/unge, der er i aktiv behandling, har fortrinsret. Hvis der er flere ansøgere til samme uge, trækkes der lod.
Feriehusene er helårsisolerede og kan benyttes hele året.

Pris og praktik

Det koster 1.000 kr. for en uge og 400 kr. for en weekend. Det dækker over forbrugsudgifter og rengøring.

Ankomst er fredage, men der tages hensyn til helligdage. Lånes huset en uge, får I adgang til huset fredag eftermiddag, og det skal forlades igen fredag formiddag. Låner I det en weekend, skal I forlade huset igen søndag aften.

Lån et feriehus

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling